Groupdeal_ Image Banner 728 x 90

Zoek
Uitjes

Privacy Policy & Disclaimer

Je gegevens zijn veilig bij ons

Dagjewegnederland.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van deze website en behandelt alle persoonsgegevens vertrouwelijk. Adverteerders of publiceerders presenteren op Dagjewegnederland.nl zelf bewust en actief informatie direct op deze site. Het spreekt voor zich dat deze gegevens door de adverteerder zelf publiekelijk worden gedeeld. Dagjewegnederland.nl wisselt niet op andere wijze gegevens uit met derden. Gegevens zullen niet door de site voor commerciele doeleinden gebruikt worden.

Bekijk hier de cookies policy.

Dagjewegnederland.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.

De webmaster spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig of onjuist is. De beheerder van deze site kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie - ook betreffende de reacties - die middels deze site gevonden wordt.

De adverteerders of publiceerders die teksten en/of foto's plaatsen op deze website worden opgeroepen actief zelf de informatie op Dagjewegnederland.nl actueel te houden. Ziet u informatie die niet meer klopt? Neem svp contact met ons op.

Zoek je een dagje weg in Nederland? Vind hier snel alle goedkope en gratis uitjes voor 'n dagje uit in Nederland

Eigenaren en bezoekers melden hier gratis hun uitjes en tips voor een dagje uit, dagje weg in Nederland

Heb je een leuke ervaring op een uitje of dagje weg in Nederland? Meld hier hoe leuk een uitje is!